Ndahet nga jeta Alush Shkodra

Në Gjilan, ka ndërruar jetë sot në moshën 68-vjeçare, Alush Shkodra. Njoftimin e kanë dhënë familjarët e tij, duke treguar edhe kohën e varrimit dhe vendin e pritjes së ngushëllimeve.

“Ju njoftojmë se me 17 tetor 2020, e shtunë, ka ndërruar jetë kushërini ynë Alush Rexhep Shkodra në moshën 68 vjeçare. Varrimi i të ndjerit bëhet sot, e shtune, 17 tetor 2020, me iqindi, ora 15:30 në varrezat e qytetit, Gjilan.

Funerali niset nga shtëpia e të ndjerit rr: ‘Ramadan Sokoli’ nr: 17 (udhëkryqi i rrugës qarkore drejtimi për Prishtinë, afër tregut të automjeteve, 50 metra larg nga pompa e benzinës Al-Petrol, Gjilan. E pamja vazhdon per 3 dite me radhe ne shtepinë e te ndjerit”, thuhet në njoftim.