14 raste të reja me Coronavirus, 9 nga Gjilani

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka njoftuar edhe për 14 raste të reja me Coronavirus në Kosovë, raporton Mediafokus.info.

Prej tyre, nëntë raste janë nga Gjilani, 2 në Prizren dhe nga një rast në Pejë, Vushtrri e Prishtinë.

“Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Gjilanit 9 raste (sipas vendbanimit: 8 raste Gjilan dhe 1 rast Livoç i epërm), komuna e Prizrenit 2 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Prizren) dhe me 1 rast vendbanimet: Pejë, Studime e epërme-Vushtrri dhe Prishtinë”, thuhet në njoftimin e IKSHP./Mediafokus.info/