Arrestohet edhe një femër për rastin e rrëmbimit në Stanishor të Novobërdes

Pesë persona kanë përfunduar në pranga në rastin e rrëmbimit të dy shtetasve nga Maqedonia e Veriut, në Stanishor të komunës së Novobërdes, ndërkohë që në një raport shtesë, policia ka njoftuar për arrestimin edhe të një femre.  

Novobërdë, 16.02.2021 – 22:00. Lidhur me rastin me 18.02.2021 është arrestuar edhe një e dyshuar femër kosovare dhe e njëjta pas intervistimit me vendim të prokurorit dërgohet në mbajtje, thuhet në raporin e policisë.

Siç është raportuar paraprakisht, në mesin e të arrestuarve, janë edhe dy zyrtarë policorë.