Avdi Pireva: Faleminderit për mbështetjen nëndegëve Velania 1 dhe Velania 2

Kandidati i LDK’së për deputet, Avdi Pireva, është takuar në mbrëmje me strukturat dhe aktivistët e nëndegëve, Velania 1 dhe Velania 2 të Degës së Tretë në Prishtinë.

Ai është shprehur falënderues për mbështetjen që ka marrë aty.

Postimi i plotë:

Ishte kënaqësi e veçantë që bashkë me kolegët kandidatë: Lumir Abdixhiku dhe Doruntinë Maloku në organizimin e Nëndegëve Velania 1 dhe 2 të degës së Tretë në Prishtinë në prezencën e kryetarit të degës z. Hazir Borovci,  të takojmë afaristët e Degës për të bashkëbiseduar me ta për programin tonë, për brengat, hallet e shqetësimet e tyre.

 Me respekt

 Avdi Pireva 68