“Ish-zv/ministri i PAN-it gju më gju me Albinin, po i reciklon ata që i shamë bashkë”

Ish-anëtari i LVV-së dhe ish-kandidati për kryetar të Drenasit, Xhavit Drenori, ka publikuar një fotografi të ish-zëvendësministrit në Qeverinë e PAN-it, Isa Xhemajlaj, i cili është parë në një ndejë bashkë me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin.

Drenori ka shkruar se Xhemajlaj posedon dy banesa me mbindërtim në qendër të qytetit, të cilat akuzohet se s’i ka paguar asnjëherë.

Postimi i plotë i Drenorit:

Ish-zëvendësiministri i PAN-it gju me gju me Albinin dje në Drenicë. (Foto 1).

PAN ishte qeverija më gllabëruese e pasluftës (mendimin e përbashkët që e ndamë me Albinin në 2019 kur edhe u vendos të fillonte një fushatë kundër PAN-it). (Foto 2).

Është ky ish-zëvendësministër i PAN-it që posedon 2 banesa mbindërtim në qendër të Drenasit e për të cilat pronari që i kishte ndërtuar, në gjykatë kishte deklaruar se ky ish-zëvëndesministri i PAN-it kurrë nuk i kishte paguar (procesi gjyqësor ishte zhvilluar në 2017), sepse motra e tij kishte “qëlluar” drejtoreshë komunale për inspeksion në Drenas në kohën kur jashtligjshëm ishin bërë mbi ndërtimet.

Pra, ata që i “shamë” bashkë me Albinin dje, sot po reciklohen dhe akomodohen te Albini.

Sa gjynah që qytetarët e Drenasit (që nuk votojnë PDK-në) nuk kanë alternativë te lista e VV-së.

Për kandidatin e Drenasit të recikluar në listën e VV-së, kam shkruar më herët dhe do e ripërseris edhe me fakte tjera që dëshmojnë se sa borgjli te PDK-ja është dhe po t’i thotë njëri nga të fortët e PDK-së të del nga lista, ai për shkak të borgjit, pa i bërë dy fjalë do të dilte!

Brenga ime pas 14 shkurtit: shkoj PAN-i e erdh NAP-i.