Kanella nuk është vetëm një një erëz, është edhe ilaçi më i mirë për sheqerin

Kanella eshte nje nga aromat dhe erezat me te vjetra te njohura ne bote. Ndihmon ne kontrollimin e nivelit te sheqerit ne gjak, nivelet e larta te te cilit perbejne rrezik per shfaqjen e semundjeve te zemres.

Sipas studimeve, u zbulua se nese te semuret me diabet tipi-2 konsumojne kanelle per 6 jave, jo vetem ulin e sheqerit ne gjak, por edhe LDL, kolesterolin e keq.

-️ Ndihmon per problemet me stomakun
– Ndihmon ne kontrollimin e nivelit te sheqerit ne gjak
– Ndihmon ne semundjet e zemres
– Te semuret me diabet mund te konsumojne kanelle per 6 jave
-Ul nivelin e sheqerit ne gjak dhe kolesterolin e keq./Anila Kalleshi/