Motra shkon të festojë në gjini, vëllau i vret burrin

Nata e ndërrimit të moteve është një mundësi për të festuar me familje e miq.

Këtë kishte zgjedhur edhe bashkëshortja e 52 vjeçarit, Vladimir Zvezhda, e cila mbrëmjen e shkuar kishte shkuar tek prindërit për të festuar.

Por, festa ka marrë një rrjedhë krejt tjetër duke përfunduar me vrasje.

Rreth orës 03:00 të mëngjesit, shtetasi Klajdi Shundi është përfshirë në debate me kunatin e tij, sigurisht në gjendje të dehur.

Pas sherrit në apartament, ata kanë dalë jashtë dhe në hyrje të pallatit, 34 vjeçari ka qëlluar me thikë në qafë kunatin e tij, duke i shkaktuar vdekjen e menjëhershme.