Prindi e pagëzon Vetëvendosje vajzën e sapolindur

Një shtetas i Kosovës, i cili jeton në Belgjikë, ka vendosur që vogëlushen e tij ta pagëzojë Vetëvendosje, mbase i frymëzuar drejtpërdrejt nga Lëvizja Vetëvendosje e Albin Kurtit.

Ndër shqiptarë has emra si Gadaf, Naser, Nehru dhe të tjerë, që janë frymëzime nga politika.