Zemaj kritikon qytetarët: Vendosni maska, mos na impononi shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka bërë thirrje qytetarëve që të vendosin maska.

Përmes një postimi në Facebook, Zemaj iu është drejtuar qytetarëve duke kërkuar respektimin e masave në mënyrë që të mos shpallet gjendje e jashtëzakonshme në vend.

“Secili sytë të Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria. Ju po harroni se s’po vendosni maskën. S’po respektoni rregullat antivirus. S’mund t’ju vëmë secilit nga ju nga një polic mbrapa që të disiplinoheni.Si shoqëri, qytetarë, familjarë, individë, ti je përgjegjës të mos e çon virusin në shtëpi.

Mos na impononi vendosjen e gjendjes së jashtëzakonshme”, ka shkruar Zemaj.