13 të vdekur dhe 245 raste të reja me COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se edhe 13 persona kanë vdekur në Kosovë në 24 orët e fundit si pasojë e COVID-19, duke ngritur numrin total të vdekjeve në 29, raporton Mediafokus.info.

Ndërkohë, janë shënuar edhe 245 raste të reja pozitive me COVID-19, ndërsa 133 persona janë shëruar.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 71 raste, komuna Podujevë 24 raste, komuna Gjilan 18 raste, komuna Gjakovë 15 raste, komuna Mitrovicë 14 raste, komuna Pejë 14 raste, komuna Ferizaj 11 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Klinë 7 raste, komuna Istog 6 raste, komuna Deçan 5 raste, komuna Dragash 5 raste, komuna Lipjan 5 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë dhe Kaçanik.Fushë Kosova tetë raste, Klina shtatë, Istogu gjashtë, Deçani, Dragashi, Lipjani e Vitia nga pesë, Drenasi, Skenderaj, Suhareka nga tri raste, Malisheva, Obiliqi e Shtimja nga dy raste, ndërsa nga një në Graçanicë e Kaçanik”, ka njoftuar IKSHP./Mediafokus.info/