20 gra shtatzëna rezultojnë me COVID-19

Numri i personave të infektuar me COVID-19 në Kosovë vazhdon të jetë i lartë, ndonëse ditëve të fundit janë raportuar më pak raste. 

Në mesin e të infektuarve ka edhe gra dhe 20 prej tyre, që ndodhen në spital, janë shtatzëna.

Po ashtu, edhe 9 fëmijë janë të shtrirë në Klinikën e Pediatrisë për shkak të COVID-19.

“Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se sot në klinikat Covid-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 197 pacientë, prej tyre 3 janë të negativizuar. Sipas SHSKUK’së, 135 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 13 pacientë”, thuhet nga SHSKUK.