5 raste me Covid janë trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive

Nē Klinikë Infektive gjenden 43 pacientë me koronavirus. Sipas njoftimit 5 raste me Covid janë trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Bazuar në raportin ditor nga Klinika Infektive e QKUK-së, në këtë klinikë, sot me 24.04.2020, janë të spitalizuar gjithsej 48 raste pozitive me Covid-19.

Gjendja e pacientëve me Covid -19, është si vijon:

43 raste janë në gjendje stabile, 5 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Sa i përket stafit të Klinikës Infektive, nuk ka raste të reja të infeksionit brendaspitalor./medkiafokus.info