“Amelika, Amelika. Gleneli, Gleneli”

“Amelika, Amelika. Gleneli, Gleneli”. Pas zyrtarizimit se Joe Biden, do të jetë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kanë ardhur shumë reagime në Kosovë.

Njëri ndër ta është edhe njohësi i çështjeve politike, Imer Mushkolaj. Me ironi, Mushkolaj ka cituar liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili në disa raste kishte ngacmuar politikanët kosovarë duke iu thënë: Amelika dhe Gleneli.

“Amelika, Amelika. Gleneli, Gleneli”, ka shkruar Mushkolaj.