Anulohen të gjitha fluturimet në Zvicër, kjo është arsyeja

Hapësira ajrore e Zvicrës u mbyll për shkak të dështimit të sistemit – anulohen të gjitha fluturimet e para, shkruan albinfo.ch.

Aktualisht asnjë aeroplan nuk mund të ulet dhe të ngrihet në Zvicër.

Arsyeja është një dështim i sistemit në Skyguide. Operacionet e fluturimit janë rritur. Aeroporti i Cyrihut dha informacion mbi situatën e fluturimit në Kloten në orën 8.30 të mëngjesit.

“Tani presim që operacionet e fluturimit të rifillojnë në mesditës me kapacitet të reduktuar. Regjistrimi në aeroportin e Cyrihut vazhdon”, tha Aeroporti i Cyrihut.