Arrestohet personi pasi e rrahu babën

Policia ka njoftuar se ka arrestuar dje një person në Graçanicë, pasi i njejti e kishte sulmuar babanë e ti.

Njoftimi i plotë i policisë:

Graçanicë 26.12.2022-2020. Ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se ishte sulmuar fizikisht nga djali i tije i cili dyshohet se është me të meta psikike.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është mbajtur në ndalim policor deri në mëngjes për tu dërguar në tretman mjekësorë.