Artisti Bekim Hyseni realizon portret unik të Agim Ramadanit

Artisti nga Gjilani, Bekim Hyseni, ka realizuar një portret të mrekullueshëm të heroit të kombit, Agim Ramdani – Katana.

Për dallim nga portretet e kaluara të heroit, kësaj radhe artisti e ka realizuar me pika, me stilolaps marker

Ndërkohë, xhirimin dhe montazhën e ka sjellur për shikuesit Alban Jashari, njëri nga bashkëpronarët e studios së suksesshme për foto/video – MUBI.

Për më shumë, ndiqeni videon: