Asamblistja më e votuar e LDK’së në Ferizaj kalon në Vetëvendosje

“Asamblistja më e votuar e LDK-së në Komunën e Ferizajt, Yllkë Neziri, sot na u bashkua në Lëvizjen Vetëvendosje.”

Kështu e nis postimin e tij, kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti, të cilën e ka shoqëruar me fotografinë e anëtares më të re të partisë, transmeton Mediafokus.info.

“Yllka rrjedh nga një familje intelektualësh, ka gradën Bachelor në drejtimin Banka, Financa dhe

Kontabilitet, dhe Master në po të njëjtin drejtim. Ajo ka përvojë si financiere dhe në fushën e kontabilitetit në sektorin privat, aktualisht mban pozitën e Financieres në KRM Pastërtia Sh.A.

Ajo po ashtu është anëtare e Komisionit për Buxhet dhe Financa në Kuvendin Komunal të Ferizajt, dhe tani e tutje do të jetë një vlerë e shtuar në grupin e asambleistëve të Lëvizjes në Ferizaj”, shkruan Kurti./Mediafokus.info/