Avdi Pireva: Këto janë synimet e LDK’së në zgjedhjet e ardhshme

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike të Kosovës (LDK), Avdi Pireva, ka bërë publike synimet e partisë së tij në zgjedhjet e ardhshme.

Postimi i plotë i Pirevës:

LDK

Avdi Pireva 68✅

Synojmë civilizimin si produkt të politikbërjës.

Synojmë zhvillimin dhe shtetin ligjor.

Synojmë dinjitetin për secilin qytetar të Republikës.

Synojmë diversitetin si artikulim real dhe formë e të vepruarit.

Synojmë dhe e dëshmuam që populli i Kosovës ka ditur  të kthej  momentet e  vështira në favor të ndërtimit të shtetësisë dhe mardhënieve me Amerikën e Evropën.

LDK e madhe dhe e fortë – Shteti i Kosovës edhe më i fortë! ✌️✌️✌️