“Çfarë dreqin bëni këtu”, i moshuari iu kthehet ushtarëve rusë në qytetin e pushtuar

Një video emocionuese është publikuar në “Twitter” e filmuar në qytetin e Melitopol, tashmë i pushtuar nga Rusia. Një i moshuar iu kthehet ushtarëve rusë dhe iu thotë se janë kukulla.

Ai dëgjohet të thotë në video se dhe ai është rus, por jeton në Ukrainë dhe i pyet nëse nuk kanë probleme në Rusi për t’i zgjidhur?

“Çfarë dreqin po bëni këtu, edhe unë jam rus, por jetoj në këtë shtet. Ju keni vendin tuaj, ne kemi tonin. A nuk keni probleme në vendin tuaj për të zgjidhur? A jeni të gjithë të pasur atje, si ne Emiratet? Ju jeni thjesht kukulla”, thotë i moshuari.