Çfarë t’i dhuroni atij, nëse s’keni asnjë ide

Festat thuajse erdhën. Edhe pse këtë vit ende nuk dimë nëse do të mund të dalim ose jo për Vit të Ri, procesi i shkëmbimit të dhuratave nuk ka ndryshuar. Ti pret një dhuratë fundviti, por sigurisht që do japësh diçka apo jo?! Nëse s’ke asnjë ide dhe s’di më ç’ti dhurosh atij, lista më poshtë do të vijë në ndihmë.

1. Një kuletë lëkure të personalizuar me emrin/inicialet e tij

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide2. Një filxhan me një dedikim të ëmbël. Sa herë ta kthejë, të kujtohet që e do.

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide3. Mbajtëse druri për sendet personale. Sugjerohet për ato që kanë partnerë të rrëmujshëm. 

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide4. Një rrip ore vintage, i personalizuar!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide5. Një set me produkte për kujdesin ndaj lëkurës!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide6. Një serum për pas-rroje. Do të ta dinte për nder!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide7. Nëse është pijedashës, urdhëroni çorapet që i duhen!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide8. Që të gatuajë edhe më me qejf!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide9. Shishe + gota Whiskey, frymëzuar nga Star Wars!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

Burimi: Pop Sugar/anabel/