Djali kërcënon nënën, arrestohet dhe dërgohet në mbajtjte

Një person në Prishtinë është arrestuar për ‘dhunë familjare’ pasi ka kërcënuar nënën e tij.

Prishtinë 08.04.2021-21:00.  Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar (me të meta psikike) pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje e ka kërcënuar nënën e tij viktimë femër kosovare. Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje, thuhet në njoftimin e policisë.