Djaloshi Ilir Behluli varroset nesër në fshatin Kokaj të Gjilanit

19-vjeçari Ilir Behluli, i cili vdiq dje në Turqi, ku ndodhej për shërim nga sëmundja e leukemisë, do të varroset nesër, më 2 nëntor, në Kokaj të Gjilanit.

Paraprakisht bëhet falja e namazit të xhenazes në xhaminë e lagjes Arbëria në Gjilan, prej nga niset kortezhi për në varrezat e fshatit.

Vdekja e djaloshit Ilir Behluli, ka shkaktuar dhembje në Gjilan dhe gjithandej tek njerëzit vullnetmirë që kishin kontribuuar për dërgimin e 19-vjeçarit në Turqi, me shpresë e lutje që nga andej të kthehet i shëruar.

Por, fati i tij paska qenë ndryshe.