Dy të mitur nga Fushë Kosova kanë dalë nga shtëpia më 23 nëntor, s’janë kthyer më

Dy të mitur nga Fushë Kosova kanë dalë shtëpia e tyre dhe nuk janë kthyer më që prej 23 nëntorit, raporton Mediafokus.info.

Lajmin e ka bërë të ditur Policia e Kosovës, përmes raporton për 24 orët e fundit.

“Fushë Kosovë, 23.11.2020 – 16:00. Është raportuar se dy meshkuj kosovarë të mitur janë larguar nga shtëpia dhe ende nuk janë kthyer. Sipas ankuesit ata kanë dalë nga shtëpia edhe disa herë të tjera”, thuhet në raport./Mediafokus.info/