Emrat e qytetarëve që do të marrin dozën e dytë të vaksinës nesër

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar listën me emrat e qytetarëve që do të marrin dozën e dytë të vaksinës kundër COVID-19 nesër.

“Ftohen qytetarët e listës në vijim, që kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19, që nesër, ditë e diel, 13 qershor 2021, të paraqiten në sallën “1 Tetori” për marrjen e dozës së dytë, sipas terminëve të caktuara në listën e bashkëngjitur në përshkrimin e këtij postimi.

Qytetarët që nuk janë pjesë e kësaj liste, por që gjithashtu janë vaksinuar me dozën e parë sipas datave të lartë perënduara, janë duke u kontaktuar përmes telefonit, për tu vaksinuar me dozën e dytë”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

Lista me emrat dhe terminet për vaksinim 13-qershor-2021