EXIT POLL! Instituti Gani Bobi nxjerrë fitues VV-në në Podujevë, madje pa balotazh!

Instituti i njohur për matje të numrave në zgjedhje dhe parashikim, Gani Bobi, ka bërë një sondazh të ditës së zgjedhjeve, ku e nxjerr fitues Shpejtim Bulliqin e Levizjës Vetëvendosje, transmeton Ballkani.info

Sipas këtij institute, VV-ja do fitojë rreth 52% të votave, LDK-ja me kandidatin, Nexhmi Rudari 41% dhe PDK me kandidatin, Naim Fetahu vetëm 7%.