Flamur Bunjaku, anëtari i vetëm i KE që nuk ka marr asnjë cent nga buxheti i FFK-së

Flamur Bunjaku, ish anëtar i Komitetit Ekzekutiv, që dha dorëheqje në vitin 2022 për shkak të mosmarrëveshjeve dhe mospajtimeve me Agim Ademin, del të jetë një nga më parimorët në Komitetin Ekzekutiv.

Flamur Bunjaku ka kontribuar në FFK, por i njejti nuk ka marr asnjë shpërblim e as kompenzim nga Buxheti i FFK-së.

Flamur Bunjaku ishte mik i afert i legjendës Fadil Vokrri dhe ishte pjese e ekipit të Vokrrit në vitin 2016, në pranimin e Kosoves në FIFA.

Ai ishte në Meksiko së bashku me legjendën Vokrrin, transmeton Indeksi.