FUNDAMENTI, vulë e cilësisë dhe kreativitetit për granit dhe mermer

Gjiganti i Anamoravës për përpunimin e granitit dhe mermerit, FUNDAMENTI, po vazhdon funksionimin me një sukses të jashtëzakonshëm tash e dy dekada.

Me teknologjinë europiane të fjalës së fundit dhe me një staf të kualifikuar me afro 40 punëtorë të profileve të ndryshme, në kompaninë FUNDAMENTI mund të gjeni gjithçka që u nevojitet në mënyrë që kuzhina, shkallët, dyshemeja e banjo në shtëpinë tuaj të ketë kuptim.

Punët operative bëhen që prej prerjes edhe dhënies së formës se pjesëve të pllakave të mermerit-granitit sipas dizajnit, lëmimit të tyre, shpimeve të ndryshme edhe montimit të tyre në vendet e parapara sipas projekteve, të cilat derivojnë nga kërkesat e konsumatorëve.

Lexo edhe:

Restorant Fundamenti ndërron lokacionin, prej sot mund ta gjeni në rrugën qarkore

Fundamenti ka në dispozicion ekipet profesionale për montimin e të gjitha llojeve të  pllakave të keramikës, porcelanit e graniti.

Aty punohet me moton: ‘N’Fundament s’ka s’mundet, kërkesave të konsumatorëve për granit e mermer i japim zgjidhje’.

Duhet theksuar se kompania Fundamenti i punoi në Çarshinë e Gilanit edhe pllakat e falënderimit për shetetet mike dhe monumentin e djalit të presidentit amerikan Joe Boden, tashmë të ndjerit Bean Biden III.

Që kuzhina, shkallët, dyshemeja e banjo në shtëpinë tuaj të ketë kuptim, vizitojeni kompaninë FUNDAMENTI, e cila gjendet në anën e djathtë të rrugës magjistrale Gjilan-Prishtinë, në afërsi të fshatit Pasjak.

Fundamenti është vulë e cilësisë dhe kreativitetit në përpunimin e mermerit dhe granittit. Mjafton që ju të dini se çka doni. Zgjidhja e ka emrin Fundament!

Kontakti: 383 44 133 181; 383 44 125 858

Ja disa nga mijëra prodhimet e FUNDAMENTIT: