Gjarpri del në mes të rrugës së fshatit për të kërkuar ujë

Në disa nga fshatrat e Vlorës në muajt e verës fillojnë e shfaqen gjarpërinjtë.

Një gjë e tillë ka ndodhur edhe në Dukat Fushë ku një gjarpër i cili njihet si Bullar ka dal në mes të fshatit ku kërkon ujë.

Në verë një situatë e tillë ndodh shpesh në fshatrat e Vlorës ku janë të shpeshtë gjarpërinjtë të cilët në thatësirë dalin dhe kërkojnë ujë.

Prezent në zonë janë gjithashtu edhe gjarpërinjtë e shtëpisë, sikurse njihet ndryshe, të cilët janë mbrojtës të territorit sipas legjendave urbane në Vlorë.