Historianja e njohur i fton shqiptarët në Maqedoni të votojnë për vetveten dhe jo për sllavët

Historianja e njohur shqiptare Elena Kocaqi ka ftuar shqiptarët në Maqedoni që të votojnë për vetveten dhe jo për sllavët.

Ky është postimi i saj:

Ftoj gjithë shqiptaret e Maqedonisë qe janë te vetmit Maqedon etnik qe nga antikiteti qe ne zgjedhjet e se dielës te votojnë vetëm për kandidatet shqiptar te partive shqiptare.

Mos humbisni votat kot me partitë sllave qe duan te mbajnë sundim absolut mbi ju dhe qe përdorin paratë e taksave tuaja vetëm për te pasuruar sllavet.

Do te fitoni vetëm nëse qëndroni shqiptar dhe votoni për shqiptaret.

Gjithashtu është detyrim i shqiptareve, te afrojnë shqiptaret ortodoks qe ua kane asimiluar sllavet.

Partite shqiptare kane detyrimin me kerku kryerjen e nje reforme elektorale, pasi sllavet kane perdorur lloj lloj metodash qe shqiptaret te nxjerrin sa me pak deputet.

Voto Shqip dhe voto per atë apo ata qe permbushin te drejtat dhe interesat tuaja kombetare dhe nuk behen palë me pushtetin per interesa personale.

VOTO SHQIP🇦🇱🇦🇱🇦🇱