I tronditur nga rastet e fundit, Ismajli fton për më shumë tolerancë e dashuri mes njerëzve

Duke marrë shkas nga vrasje e fundit e një të riu në Gjilan, nënkryetari i Komunës, Arbër Ismajli ka bërë apel te qytetarët për më shumë tolerancë dhe më shumë dashuri ndërmjet vete.
‘Rastet e vrasjeve dhe vetëvrasjeve të ndodhura së fundi në vendin tonë, përveçse janë të dhimbshme dhe prekin ndjenjën e ndërgjegjjen e çdonjërit prej nesh, në anën tjetër na japin mesazhin e fuqishëm që duhet rritet sa më shumë toleranca dhe respekti ndaj njërit tjetrit, të kem bashkëpunim të mirëfilltë me prindër, me rreth dhe shoqëri.
Dashuria ndaj njëri-tjetrit, vëmendja e theksuar për të jetuar e punuar bashkë, na bënë jetën më të lumtur dhe më prosperuese. Duke qenë optimist në jetë, mund të fitojmë çdo “betejë” për t’i bindur ata që e shohin jetën pa rrugëdalje. Jeta është mrekullia më reale e njerëzimit e cila përfundon sikurse filmi i një metrazhi të shkurtër.
Prandaj, jetojeni, duane dhe vlerësone!’, ka shkruar Ismajli.