‘Ike pa u përshëndetur vëlla’ – dedikim për ish-punëtorin e Rilindjes

Para një jave u nda nga jeta befasisht Kadri Syla nga Gjilani, ish-punëtor i Rilindjes për shumë vite.

Sot, 7 ditë pas, atë e ka rikujtuar vëllau Abdullahu, i cili ende nuk po mund të besojë se Kadriu tashmë i takon një bote tjetër.

‘Ike pa u pershendet vëlla. Veshtire qenka te pajtohem me mos prezencen tende. Le nje zbrazeti te madhe ne zemrat tona. Se cfare vellau, njeriu ishe treguan i gjithë qyteti (familjare, miq e shoqeri) te cilet sikurse edhe ne nuk mund te besojne se me nuk je ne mesin tone. Vella i dashur, Zoti te bekofte dhe te meshirofte drejt parajses sepse ti kete e meriton me sjelljet e tua. Pra vellau im, pusho i qete me shprese se do te takohemi nje dite per te mos u ndare me kurrë. Edhe pse zemerthyer, gjithmone do te jesh prezent ne zemrat tona.
Te kujton me mall gjithmonë, zemer thyer e lot ne sy, i yti vellau Abdullahi’