Ka vdekur punëtori i Telekomit, Ilaz Kqiku

Ka vdekur punëtori i Postës dhe Telekomit të Kosovës, Ilaz Kqiku. Njoftimi është dhënë nga Sindikata e PTK dhe miqtë e Ilazit.

“Me pikëllim të thellë morëm lajmin  për vdekjen e parakohëshme të kolegut Ilaz Kqiku. FSP-PTK u shpreh ngushëllimet më të sinqerta kolegëve dhe familjarëve të tij. Qoftë i paharruar kujtimi për Ilaz Kqiku”, thuhet në komunikatë.

Ilaz Kqiku ka punuar në Gjilan.