Këta janë 17 shqiptarët që garojnë në zgjedhjet kantonale të Cyrihut

Kandidatët shqiptarë sërish masin forcat për Parlamentin e Kantonit të Cyrihut.

Në fillim të muajit shkurt do të mbahen zgjedhjet për Parlamentin e Kantonit të Cyrihut.

Vlen të theksohet se Kantoni i Cyrihut është më i madhi për nga numri i banorëve dhe më i zhvilluari në Zvicër.

Po ashtu në këtë kanton konsiderohet se jetojnë më shumë shqiptarë se në secilin kanton tjetër.

Këto janë edhe disa arsye plotësuese për të gjithë shiptarët me shtetësi zvicerane të japin votën e tyre./Albinfo.ch