Këta pritet të jenë ministrat e Qeverisë Kurti 2

Keta jane Emrat që pritet ta përbëjnë qeverinë Kurti 2. Lista e Vjosa Osmanit mer dy ministri, një zv/kryeministër si dhe postin e Presidentit.

‘Guxo’ do të veprojë brenda grupit parlamentar të LVV, meqë me dy poste ministrore si dhe pozitën e Presidentes, Lista e Vjosa Osmanit do të mbetet me 4 deputetë në Kuvend, që nuk mjaftojnë për të pasur grup parlamentar në vete

Kabineti Kurti 2 do t’i ketë 15 Ministri:

Besnik Bislimi- zv. kryeministër

Hekuran Murati– Ministër i Financave

Armend Mehaj- Ministër i Mbrojtjes

Hekuran Murati- Ministër i Financave

Albulena Haxhiu– Ministre e Drejtësisë

Xhelal Sveçla- Ministër i Brendshëm dhe Administratës Publike

Rozeta Hajdari- Ministre e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike

Hajrullah  Ceku– Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Liburn Aliu- Ministër i Infrastrukturës

Arben Vitija– Ministër i Shëndetësisë

Donika Gërvalla– Ministre e Jashtme

Arbërie Nagavci- Ministre e Arsimit

Faton Peci- Ministër i Bujqësisë

Mahir Yagcilar- Ministër i Pushtetit Lokal

Dalibor Jevtiq- Ministër për Komunitete dhe Kthim

Ivan Milojeviq- Ministri i Zhvillimit Rajonal.

‘Guxo’ do të veprojë brenda grupit parlamentar të LVV, meqë me dy poste ministrore si dhe pozitën e Presidentes, Lista e Vjosa Osmanit do të mbetet me 4 deputetë në Kuvend, që nuk mjaftojnë për të pasur grup parlamentar në vete.