Këto janë komunat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone te vendit, për shkak të punimeve në rrjet.

01.04.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 2 (Kodi:19000041005) prej orës 10:30 – 15:00.

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

L.P 35 kV Mazgit- Koliq (Kodi:10016001) prej orës 10:00 – 11:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

TS 35/0.4 kV Europlast-Siqevë ( kodi: 10016001001)

TS 35/0.4 kV SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave (kodi: 10016001002)

Vendet: Europlaste- Siqevë, SH.P.K –LL.C “Apollonia” Fabrika e tjegullave.

Arsyeja: Testimi, lidhja e urave të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçanik i Vjetër (Kodi:40043007) prej orës 10:00 – 12:00.

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Lidhja e urave në TS Kulla.

2.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Rubovc, Kojskë, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani dhe Lagjja Jeta e re.

Arsyeja:Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm në fshatin Topliqan.

3.

NS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku –Bizneset (Kodi:40041005) prej orës 09:00 – 12:00 .

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i rid he IRK-ja.

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm në fshatin Topliqan.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi:82082002) prej orës 13:00 – 14:00.

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

02.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Llapushnik te lagjja Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TS Ilirida 5 (kodi:11000008043) prej orës 10:00 deri 11:00

Vendet: rr. Naser Hajrizi.

Arsyeja: Energjizimi i ormanëve të tensionit të ulët sipas projektit.

3.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleki Ri (kodi:16100007) prej orës 08:00 deri 08:30

Vendet: Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri, ormanit shpërndarës dhe ndarësit.

4.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (kodi:16100005) prej ores 12:00 deri 17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterku dhe Llukovci.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri, ormanit shpërndarës dhe ndarësit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet Stabilimenti te Kisha Katolike II.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Ndërtesa (Kodi: 40042001223) prej orës 10:00-17:00

TS 10/0.4kV TS Sejda (Kodi: 40042001002) prej orës 10:00-17:00

TS 10/0.4kV TS Rubin-Invest te Sejda (Kodi: 40042001184) prej orës 10:00-17:00

TS 10/04 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 10:00-17:00

Vendet: Ndërtesa, Sejda, Rubin invest, dhe TS Bardhi.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove te reja.

02.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV N.P “Krapi-com”- Faik Krapi (kodi:19000025027) prej orës 08:30 – 11:30

Vendet: Krapi dhe rr.Lot Vaku (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 (20) kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fakulteti Filozofik (kodi: 19100004) prej orës 10:00 – 10:20 dhe 14:00-14:20

Vendet: Fakulteti Filozofik.

Arsyeja: Vazhdimi i punimeve për energjizimin e linjës së re sipas zgjidhjes teknike.

3.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Lute Fetahu “FFB-Trade”- Shpk (kodi:11000018254) prej orës 12:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Nexhmendin Haliti “Cakolli Group” Sh.p.k (kodi:11000018123) prej orës 12:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” (kodi:11000018248) prej orës 12:00 – 16:00

Vendet: FFB-Trade, Cakolli Group dhe Pozhegu brothers”.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=