Këto komuna do të përballen sot me ‘terrin e ditës’

KEDS-i ka njoftuar se sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna për shkak të punimeve në rrjet.

Prishtinë

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Mazgiti (H05) pa tension mbesin daljet 35kV (Besia dhe Bivolaku) dhe daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin, Kazerma e FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Iber Lepencin, Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht dhe Fakultetin e Gazetarisë, Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol, Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica, NSH Monting, Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena rstor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, RTK Bakshi, Breznica, Kozarica dhe Barileva, Prugovci-1 (te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin. Kazermee FSK në Vranidoll, Barilevë Lecët, te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Iber Lepencin

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Spitali (kodi: 14000002012) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Vendet: Spitali

Arsyeja: Demontimi i 3 shtyllave 0.4kV dhe shtrirje dhe zevendesim i perquesve me 120m bistek 4x70mm.

3.

TS 220/35/10(20) kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fabrika e Tjegullave Eurobllok (kodi: 14000016) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Vendet: Fabrika e Tjegullave Eurobllok

Arsyeja : Për shkak të rrezikshmërisë pasi LP kryqëzohet me LP të Podujevës 2.

Ferizaj

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Gaqka (kodi: 40042002) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet:. Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 35/10kV Shtërpcë III do të ndërprehet:

LP 10kV Breza (kodi: 40044003) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni

Prizren

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë.

Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa”

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Pejë

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

LP 10kV Dobrusha (kodi: 50052001) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:00 deri 15:30

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë.

Afariste: Resturant “Keshtjella”, ”Pompa”.

Arsyeja : Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i STM.

2.

NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-Stardran Mavraj (kodi: 50052001011) prej orës 10:00 – 15:30

Vendet: Stardran Mavraj

Arsyeja: pastrim traseje

Mitrovicë

TS 10(20)kV Shupkovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lulishtja (kodi: 70000010001) nga ora 09:00 deri 14:30

Vendet: Lulishtja

Arsyeja : zavendsimi i rrjetit ajror me kabell ABC. Punime në projekte investive

Prishtinë

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Një pjese e rr. Muharrem Fejza, Beqir Kastrati dhe mbreti Genc.

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.