Këto komuna nuk do të kenë rrymë sot e nesër

KEDS ka njoftuar se sot e nesër në disa qytete të Kosovës nuk do të ketë rrymë, shkaku i punimeve në rrjet.

Prishtinë

Nga TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TR 1 (J02) dhe TR 2 (J19) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në 18:00

Vendet: Rrugët: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë, Dragodan (një pjesë), Aktashi, qendra (një pjesë), Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria, USAID, Ambasada Amerikane, Tirana (një pjesë), Iljaz Kodra (një pjesë), Bulevardi Bill Klinton (një pjesë), Drini i Bardhe 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi, Arta, Arbëria 1, Arbëria 4, Arbëria 5, Arberia 8, Ismet Krasniqi, Fehmi Agani (një pjesë), Luan Haradinaj (një pjesë), Qeveria e Kosovës, rr.UÇK (një pjesë), Lagjja Arbëria (një pjesë), Pandora, Banesat e Novoselëlve, Remonti, Jakove Xoxa, Meto Bajraktari, Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzinës, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, Emin Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e Trimave, Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët dhe Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion, ”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Qyteza Pejton, qendra (një pjesë), remonti, Stadioni i Qytetit, KFOR-i, Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group, Ahmet Hyseni, KFOR Kosova filmi Zero dhe Pallati i shtypit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi 15018007) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi 15019002) prej orës 12:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

5

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi 10010013) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Drejtoria-Batllava.

6.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hajkobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV H. e sporteve (kodi 60063001) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Halla e Sporteve, Te Bislimi dhe banesa.

Mitrovicë

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi 73000004) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Pejë

Nga S 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi 53000007) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet stabiliment Nerodime dhe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

TS 10/04 kV Jezerc Kalanica (kodi 40042003057) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Verishta (kodi 40042003058) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Azemi (kodi 40042003059) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mahalla Katuni (kodi 40042003060) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë Ukëzmajli (kodi 40042003061) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë-Maqitev (kodi 40042003062) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) (kodi 40042003188) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nerodime (Lagjja Rekaj) (kodi 40042003191) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Jezerc Kalanica, Verishta, Azemi, Mahalla Katuni, Ukëzmajli, Maqitevë, Veli Comerc dhe Nerodime.

3.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

11.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV nr.8 Stacioni Policor (kodi: 12000003) në dy termine nga ora 09:00 deri në 09:05 dhe nga ora 17:55 deri në 18:00.

Vendet: Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës – Drejtoria.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Komanda e Ushtrisë 1 (kodi: 12000003159) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Ndërtesa e EULEX-it, Ministria e Punëve të Jashtme si dhe Kino Armata.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.24 Diletacioni (kodi: 11000007) në dy termine nga ora 09:00 deri në 09:05 dhe nga ora 17:55 deri në 18:00

Vendet: Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi dhe 4 Llullat.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 4 Llullat 3 (0bjekti i banimit Agim Raifi) (kodi: 11000007145) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Konsumatorët në rr. Bajram Kelmendi.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.22 Shaip Kamberi (kodi: 11000005) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 18:55 deri 19:00

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Parku I (kodi: 11000005130) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet: Rr Hamëz Jashari, Mustafa Kruja dhe Edmond Hoxha.

6.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Objekt banimi (Naim Ejupi) (kodi: 11000005161) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet: Objekti i banimit Naim Ejupi.

7.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Pompat e Ujësjellësit Batllavë (kodi: 12000016077) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet: Batllava – pompat në rr. Rrustem Statovci në Parkun e qytetit.

12.12.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh (kodi: 61066004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnicë, Gumnishtë dhe Vrapçiqi.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.