Këto lagje në Gjilan e Viti do të mbeten nesër pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se për arsye të riparimeve të sistemit, nesër, 11.02.2021 do të ketë ndërprerje të rrymës edhe në Gjilan e Viti.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te Pasqyra dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi 63000018) nga ora 11:00 deri 11:30 dhe nga ora 14:00 deri në 14:30

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

TS. 10/04KV Vitia (Kodi: 63000018045) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Vendet: Lagjja pas Spitalit.

Arsyeja: Rregullimi i kokave të kabllos të brendshme dhe të jashtme.