Këto rajone në Gjilan nesër nuk do të kenë rrymë

KEDS ka njoftuar se për shkak të riparimeve në rrjet, nesër nuk do të kenë rymë këto rajone në Gjilan.

NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e TS 5 (Kodi: 60060005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbër.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 005.

2.

NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatine e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit privat 61065002170 në anën e tensionit të lartë.