Këto rajone të Kamenicës nuk do të kenë rrymë

Shkaku i punimeve në rrjet, KEDS ka njoftuar se disa rajone në Kamenicë nuk do të kenë energji elektrike nga ora 9:00 deri në 14:00, më 18 korrik. 

NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV LP Industrial (Kodi: 62000015) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë në Topanicë.