Këto vende në Gjilan do të kenë ndërpreje të rrymës sot

KEDS ka njoftuar për vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Gjilan

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci (kodi 62000003) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët në shtyllat e reja pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.