Krahun ma ke thy o vlla!

Para dy vitesh kishte ndërruar jetë në moshë relativisht të re afaristi Bekim Guda nga Gjilani.

Atë e ka rikujtuar sot vëllai i tij, Fitim Guda, ish-vendimmarrës komunal.

‘2 vite plot dhimbje, vuajtje e trishtim. Shume punuam vëlla, shume plane kishim se bashku, shume u gezoheshim femijeve qe po rriteshin, shume dashuri jepje ne oborrin tone.

Tani gjithçka ka mbet shkret. Besimi nuk ka dite te Zotit qe nuk qan, Mida ka marrë fund, Cana gjithe kohen e heshtur dhe e merzitur, une jam zbardh e plak para kohe.

Nuk ka me gezim, nuk ka me lumturi, vec dhimbje e vuajtje!

Arti po thot sikur te ishte Xhaxhi do ta kshyrnim bashke kampionatin.

Sa here qe kishte ndonje loje, Arti, Blendi e Bardhii me vrap vinin tek ti, sepse ti ju dhuroje dashuri, ngrohtesi, shume i doje femijet!

Krahun ma ke thy o Vlla!

Perqafoma Agen atje lart ku jeni!’ – ka shkruar Fitimi.