Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese i dërgon letër Kurtit

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, Arta Rama-Hajrizi, i ka dërguar një letër urimi Albin Kurtit, me rastin e zgjedhjes së tij kryeministër i Republikës së Kosovës.

Rama-Hajrizi i ka thënë Kurtit se mirëpret bashkëpunimin e ndërsjellë në forcimin e mëtutjeshëm të sundimit të ligjit dhe në mbrojtjen e kushtetutshmërisë në vend.

Letra e kryetares së Gjykatës Kushtetuese drejtuar kryeministrit: