Kurti “cicëron” në Twitter dhe e fshin shkrimin menjëherë

Kryeministri Albin Kurti e ka publikuar një “tweet” (cicërimë) në rrjetin social Twitter për të treguar lidhur me darkën e mbrëmshme që e pati me liderët e Ballkanit Perëndimor dhe përfaqësuesit e lartë të Bashkimit Evropian. Por shkrimin e shkurtër, ai e fshiu pas publikimit, raporton Gazeta Express.

“Darka me udhëheqësit e tjerë të Ballkanit Perëndimor në Bruksel të organizuar nga Josep Borrell, ishte një mundësi e mirë për të diskutuar rëndësinë e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor për njëri-tjetrin, mundësitë për ta rritur ndihmën, mbështetjen dhe bashkëpunimin, gjatë pandemisë dhe më gjerë”, shkroi Kurti.

“Cicërima” u fshi vetëm pak pas publikimit.