Kush do ta përfaqësojë Anamoravën në Komitetin Ekzekutiv të FFK?

Sot është dita D zgjedhjes së përfaqësuesit të Anamoravës në Komitetin Ekzekutiv të Federatës së Futbollit të Kosovës.

Dy njerëz e kanë shpalluar kandidaturën zyrtarisht për këtë pozitë të rëndësishme në këtë Komitet.

Bekim Rexhepi, i cili ka qenë i zgjedhur në këtë pozitë në mandatin e kaluar dhe Naser Ajeti – Kaceli, i cili po e pretetendon këtë pozitë për herë të parë.

Fituesi i kësaj beteje duhet t’i ketë së paku dhjetë vota, nga 19 anëtarë sa i ka Kuvendi Zgjedhor i Lidhjes Rajonale të Futbollit, shkruan Mediafokus.info.

Në ora 18:00 të mbrëmjes do të dihet përgjigjja se kush do ta përfaqësojë Anamoravën në Komitetin Ekzekutiv të FFK’së./MediaFokus/