Pamjet e çuditshme tregojnë kafshën duke u futur në spital dhe duke shkaktuar panik të menjëhershëm midis pacientëve që ndodhen në Spitalin San Rafael në departamentin veriperëndimor kolumbian të Antioquia.

Një grup vendasish të frikësuar vrapojnë në një qoshe për siguri por ndiqen nga lopa që përplaset drejt tyre, duke mbështetur një grua në mur.