Mërgimtarit i kthehet zarfi me votë që e dërgoi në adresë të KQZ-së

Për çdo proces zgjedhor diaspora është mjaft aktive me votim. Në zgjedhjet e 14 shkurtit votuar mijëra mërgimtarë, por votimi me post solli edhe ankesa të shumta.

Një qytetarë ka shpërndarë një fotografi në Facebook, ku ka bërë të dikur se vota e tij e dërguar me post është kthyer, shkruan Arbresh.info.

“Nuk është hapur zarfi i dërmuar në adresën e Komisionit Qendrorë të Zgjedhjeve në Kosovës është kthyer vota ime”, ka shkruan ai duke mos dhënë më shumë detaje.

Ndryshe, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, sot gjatë ditës pritet të fillojë numërimin e rreth 31,500 votave me kusht dhe rreth 2,800 votave të personave me nevoja të veçanta.