Mozzik dhe Loredana, prindër për herë të dytë?

Detajet e dyshimta në Instagramin e Loredanës të bëjnë të mendosh se çifti i reperëve do të bëhen prindër sërish.

Fillimisht Loredana publikoi një këpucë të vogël Fendi për bebe, ku shkruan “kam nevojë për një fëmijë të dytë”.

Detajet e dyshimta në Instagramin e Loredanës të bëjnë të mendosh se çifti i reperëve do të bëhen prindër sërish.

Fillimisht Loredana publikoi një këpucë të vogël Fendi për bebe, ku shkruan “kam nevojë për një fëmijë të dytë”.

Mozzik dhe Loredana, prindër për herë të dytë [?]

Pas kësaj, publikoi një emoji të një çifti me dy fëmjë, një vajzë dhe djalë.

Mozzik dhe Loredana, prindër për herë të dytë [?]

“Kjo më lumturon kaq shumë. Babai më i mirë,” shkroi në një tjetër foto ku shfaqet Mozzik me të bijën, Hanën.

Mozzik dhe Loredana, prindër për herë të dytë [?]

Në mes të shkurtit, Mozzik dhe Lori konfirmuan ribashkimin.