Mozzik shfaqet i përlotur në dokumentarin e Loredanës

Mozzik nuk kishte si të mungonte në dokumentarin e Loredanës, ku referuar përshkrimit në Instagram, do të përqëndrohet te jeta dhe karriera e saj në dy vitet e fundit.

“Nuk është e mundur që të shpjegoj dy vitet e fundit të jetës sime në një intervistë, por është e mundur t’i përshkruash me foto. Ky është traileri për dokumentarin tim me katër pjesë të xhiruar me Spotify për më shumë se 1 vit,” shkruan ajo.

“Shumë mendojnë se udhëtimi im ka mbaruar, por ai sapo ka filluar,” përfundon reperja.