Natën dhe Ditën e Bajramit nuk do të kenë rrymë këto komuna

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, të premten dhe të shtunën disa zona do të mbesin përkohësisht pa energji elektrike.

08.07.2022

Prishtinë

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Ferizaj

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Gjakovë

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

2.

Nga 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi 80080007) prej orës 09:00-16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubul.; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini

Pejë

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Istogu i Poshtem, Muzhevinë Arifaj,Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevin[a 1, Ukaj, Dragolevci i Ulëte, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzheviën Jahaj Dragolevc e Reja, si dhe HC” Burimi” Istog.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) prej orës 09:00-14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Gjilan

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 09:00-14:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

2.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi 60062007) nga ora 11:00-14:30

Vendet: rruga Bujanovcit, Halim Aga (një pjesë), Marie Shllaku, Banesat City projekt dhe banesat e Hidromoravës.

3.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Fshatrat: Bunjak (një pjesë), Marevc dhe Miniera.

Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej ores 10:00-15:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Mitrovicë

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00-15:00

Vendet: Studime-2, TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrfikëset (Studime), TSSH 2 Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber Kuraja.

08.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00-17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rrafshët dhe Dallashaj.

08.07.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kampi Jordanez (Kodi: 10000010) nga ora 09:00–14:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK-ja.

Ferizaj

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petrolli (kodi: 40041003) prej orës 09:00-11:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).